Daca ramaneti pe acest site, sunteti de acord cu Termenii si conditiile folositi cookie-urile noastre.
Blog Agripiese
arrow_back
arrow_forward

Agripiese® - Partenerul ideal al oricarui fermier!


Compania noastra are o experienta de peste 15 ani in importul si comercializarea utilajelor agricole, pieselor de schimb si a consumabilelor. Oferim consultanta si o gama extrem de diversificata de produse, de cea mai buna calitate, asigurand tuturor fermierilor posibilitatea de a alege doar variante garantate 100%. Depozitul nostru principal este in Adjud, Vrancea si livram comenzi pe intreg teritoriul Romaniei.
Pentru ca achizitia sa decurga cat mai simplu, selectia pieselor se poate face direct din meniul site-ului, introducand numele si modelul utilajului dorit. Daca intampinati dificultati in a cauta si comanda online, specialistii nostri va stau la dispozitie in permanenta cu informații avizate, printr-un Chat Live, telefonic la oricare dintre numerele afisate in site, sau pe mail.

Agripiese® | Agricultura inteligenta oferita de AgriPiese
Cea mai buna metoda pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nosti este aceea de a fi mereu la curent atat cu tot ce este nou in domeniu pe piata agricola internationala, cat si cu tehnologia actuala folosita pentru a cauta solutiile dorite.
Tocmai de aceea, compania noasta vinde utilaje si piese pentru echipamente agricole prin intermediul unui magazin online, extrem de accesibil si simplu de utilizat.

Care sunt avantajele Agripiese®?
Compania noastra va pune la dispozitie prin intermediul magazinului nostru online o gama de peste 10.000 de produse, piese si utilaje pentru agricultura, cu disponibilitate imediată, livrabile din stoc a doua zi.
Primim solicitari si comenzi si suntem deschisi unei colaborari de pe teritoriul Romaniei. Comanda va fi preluata si prelucrata in cei mai scurt timp posibil.
Oferim produse de calitate superioara, de la cei mai importanti producatori din domeniu, pe care le livram mereu cu garantie si promptitudine!

Serviciile oferite de Agripiese®!
Compania noastra se ocupa de vanzarea de echipamente si piese de schimb pentru utilaje agricole atat catre persoane juridice, cat si pentru persoane fizice. Catalogul nostru online prezinta denumirea si specificatii tehnice pentru toate produsele aflate in oferta.
Respectam toate normele si procedurile legale privind comertul online și protectia datelor cu caracter personal, posibilitatea de a plasa si face plata comenzilor online, de a returna sau refuza produsele care nu se potrivesc in termen de 14 zile, de a primi banii inapoi in caz de anulare sau retur al comenzii.
Oferim mai multe modalitati de plata, flexibile si la indemana oricarui client. Asfel puteti alege sa achitati produsele online, cu cardul bancar, ramburs direct la curier, cash sau cu cardul, daca ridicati produsele din unul dintre magazinele sau punctele noastre de lucru.

Principiile care ne calauzesc activitatea:
Seriozitate & incredere!
Orice piese de schimb si utilaje agricole ati comanda, preluam comanda, clarificam detaliile si le livram in cel mai scurt tip posibil.
Calitate & inovatie
Punem foarte mare pret pe raportul calitate/pret, de aceea ne imbogatim permanent oferta cu produse garantate, accesibile pentru orice buzunar.
Experienta si profesionalism
Avem o echipa cu experienta, formata din profesionisti, care va pot oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru achizitii cat mai potrivite.
Grija fata de clientii nostri
Cautam in permanenta solutii de piese si echipamente agricole care pot sa va usureze munca, fara a va incarca bugetul.
Comunicare eficienta
Incercam sa raspundem cat mai bine tuturor solicitarilor venite din partea clientilor, punand la dispozitie toate mijloacele necesare unei comunicari rapide si eficiente.

Contactati-ne pentru orice intrebare sau nelamurire:
Telefonic: 0771.572.210
Live Chat direct pagina magazinului online!
E-mail: office@agripiese.ro
Facebook: fb.com/agripiese